Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Vasile Ţînţaş Arizona House
Florin Răchitan  - Miercuri, 22 Februarie 2012

Un fost cântăreţ de muzică populară din Maramureş, Vasile Ţînţaş, a devenit vedetă pe Internet în ultimele zile, după ce a postat pe Youtube un filmuleţ destinat iniţial rudelor şi prietenilor apropiaţi, dar care a devenit repede un viral cu aproape 68.000 de vizualizări, datorită şi atenţiei pe care i-au acordat-o cei mai cunoscuţi bloggeri din România.

 

Născut la Seini în 1965, Vasile Ţînţaş a cunoscut o frumoasă carieră ca interpret de muzică populară şi de petrecere, până ce a emigrat la începutul anilor ’90 în Statele Unite ale Americii, unde şi-a întemeiat o familie şi a pornit mai multe afaceri profitabile.

 

La sfârşitul anului trecut a realizat un filmuleţ în stilul MTV Cribs cu scopul de a prezenta rudelor şi prietenilor din România realizările sale şi stilul de viaţă din America.

Postat pe Youtube, filmuleţul a cunoscut un succes fulminant datorită umorului involuntar rezultat din amestecul de grai moroşenesc şi engleză de baltă pe care o vorbeşte protagonistul şi din atitudinea atât de cunoscută din alte filmuleţe postate de căpşunari care se laudă cu maşini bengoase furate de prin Spania. Enjoy!
4385 vizite
Distribuie pe