Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bilete gratuite la Viking Moto Party
Viking MC  - Miercuri, 25 Iulie 2012

Viking Moto Club Satu Mare anunţă organizarea celei de-a opta ediţii a petrecerii motocicliştilor - „Viking Moto Party” – cel mai tare chef din nord-vestul Transilvaniei.


 

Evenimentul se va desfăşura în comuna Petreşti, în zilele de 3 şi 4 august (vineri şi sâmbăta), având în program diverse activităţi distractive, dar şi momente artistice.

 

Astfel, pe lângă jocurile specifice petrecerilor cu motociclişti (beer jumping, aruncarea cu toporul, skander sau concursul celor mai frumoase motociclete), vor avea loc şi o defilare spectaculoasă între municipiul Carei şi comuna Petreşti cu toate motocicletele participante la eveniment, un erotic live show pe cinste, concurs de tricouri ude pentru fete şi nelipsitele concerte rock cu trupe din ţară.

 

Preţul unui bilet de o zi costă 25 de lei, iar pentru două zile 40 de lei. Biletele se pot achiziţiona la faţa locului, iar pentru cei care doresc şi campare, aceasta este gratuită în incinta locaţiei (terenul de sport al comunei). Vor fi amplasate timp de două zile corturi cu mâncare caldă şi băutură rece.

 

Sponsorul principal al evenimentului este BACKEREI FASTUS SRL.

 

Ca de fiecare dată în anii trecuţi, cititorii SM Online au ocazia să câştige bilete gratuite cu care vor intrare liberă la toate manifestările ce se vor desfăşura în cele două zile ale Viking Moto Party. Organizatorii le oferă trei invitaţii, fiecare pentru câte două persoane.

 

Cei care doresc să câştige bilete gratuite sunt invitaţi să se înregistreze cu nume sau nickname la secţiunea Comentarii, răspunzând la întrebarea „Cine este sponsorul principal al Viking Moto Party?” şi specificând o adresa de e-mail, ce nu va fi făcută publică. În urma tragerii la sorţi, câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.

 

ANUNŢ IMPORTANT

 

Organizatorii „Viking Moto Party VIII” invită doamnele şi domnişoarele curajoase să participe la concursul de tricouri ude. Pe lângă tricourile asigurate de Viking MC, curajoasele vor primi şi câte un premiu de participare, în cuantum de 50 de lei, plus premiile surpriză pentru câştigătoare.

2760 vizite
Distribuie pe