Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Câştigătorii invitaţiilor la Viking Moto Party de la Petreşti
Viking MC  - Joi, 2 August 2012

La sfârşitul acestei săptămâni se desfăşoară la Petreşti cea mai mare întâlnire a motocicliştilor din Nord-Vestul Transilvaniei, Viking Moto Party.

Programul cuprinde concerte, concursuri pentru motociclişti şi motoare, defilare şi alte activităţi recreativ-distractive.

 

Vineri – 3 august:

 

- campare gratuită timp de două zile

- 20.00 Concert Black River Blues Band

- 22.00 Concert Ultimu’ Nivel

- 24.00 Concert Matador până dimineaţa

 

Sâmbătă – 4 august:

 

- 14.00 Defilare şi paradă moto

- 18.00 Nuntă canină Jim & Beam

- 20.00 Concert Jump Rock Band

- 22.00 Erotic Live Show

- 22.30 Concert ABCD

- 00.30 Concert Wan-Ted

 

Pe parcursul celor două zile nu vor lipsi din program nici competiţiile tradiţionale gen Beer-Jumping, skander, rostogolirea butoiului cu motocicleta, concursul de tricouri ude pentru fete, concurs de frumuseţe pentru motociclete, dar şi competiţia celor mai puternice motoare.

 

Preţul unui bilet de o zi este de 25 de lei, iar pentru două zile este de 40 de lei. Sponsorul principal al evenimentului este Backerei Fastul SRL.

 

În urma tragerii la sorţi, câştigătorii invitaţiilor de câte două persoane oferite de SM Online sunt: mihaela, lihor anita şi Csabi. Ei au fost anunţaţi deja prin e-mail în legătură cu modul în care pot să-şi ridice premiul.

4441 vizite
Distribuie pe