Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se dezbracă pe Internet dacă-i dai răspunsuri deştepte
Libertatea  - Marti, 6 Ianuarie 2009
Roxana Dragomir, fata care se dezbracă în timp ce îţi şopteşte, lasciv, un aforism, îţi pune o întrebare şi aşteaptă, cuminte, să-i dai un răspuns, e o tânără ambiţioasă, de 22 de ani, ce s-a făcut remarcată ca dansatoare sexy în trupa Taboo încă de acum trei ani.

Bruneta a reuşit prin această metodă să înnebunească mulţi utilizatori de Internet, secţiunea ei fiind accesată, zi de zi, de mii de români.


Ştie 50 de aforisme Cele 50 de aforisme, înregistrate toate într-o singură zi, i-au schimbat viaţa tinerei, aducându-i celebritatea mult mai repede decât s-ar fi aşteptat.

Cu toate acestea, proiectele ei de viitor, susţine ea, au rămas aceleaşi. “Vreau să ajung un bun make- up artist şi să dansez în continuare în trupa Taboo”, a mărturisit Roxana.

Se dezgoleşte în funcţie de răspunsuri

Reuşita Roxanei este cu atât mai mare, spun creatorii emisiunii, cu cât interactivitatea filmuleţelor în care apare e extrem de ridicată. Mai exact, vizitatorii site-ului pot să o vadă în ipostaze diferite, în funcţie de calitatea răspunsului pe care îl dau la întrebarea din cadrul “Cugetării topless”.

Tags: roxana dragomir  topless  aforisme  
5533 vizite
Distribuie pe