Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
Tolea a vrut să-l arunce la gunoi pe Dan Diaconescu - VIDEO
Evenimentul Zilei  - Luni, 12 Ianuarie 2009
Multe se întâmplă şi se spun la OTV, dar puţini le iau în serios. Totuşi, când un colos intră într-un studio de televiziune cu un ditamai tomberonul după el, nu are cum să nu îţi atragă atenţia.
 
Namila, Tolea Ciumac, a încercat că îl arunce la gunoi pe moderatorul Dan Diaconescu, pentru a-i arăta ce păţeşte cel care îndrăzneşte să îşi bată joc de luptătorul basarabean.

În cursul emisiunii de azi-noapte, Diaconescu l-a acuzat pe Tolea că şi-a răpit soţia. Iar când audienţa OTV aştepta să afle vinovatul pentru această răpire, basarabeanul nervos a apărut cu un tomberon în studio, pe la patru dimineaţa.

Te-ai fi gândit că înăuntru este Magda sau măcar o bluziţă transpirată a Elodiei. Dar nu, tomberonul era gol. Tolea venise, de fapt, pentru a-l pedepsi pe Diaconescu pentru acuzaţiile de răpire. L-a luat pe sus pe slăbuţul moderator, şi-a folosit braţul ca de macara pentru a-l ridica la "altitudinea" necesară răsturnării în tomberon, dar agilul caracalean a reuşit să scape, răsturnând infamul recipient în care ar fi putut să ajungă.

Un Tolea zâmbitor tot timpul a plecat apoi din studio, strigând că acest gest ar trebui să fie o învăţătură de minte pentru cei care nu îl "lasă în pace". "Chemaţi poliţia", strigă Diaconescu în urma gigantului în retragere.
Tags: tolea  dan diaconescu  tomberon  gunoi  


2852 vizite
Distribuie pe