Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Streaptease cu profesori universitari - VIDEO
Libertatea  - Miercuri, 21 Ianuarie 2009
Un conferenţiar universitar şi un lector de la Universitatea "1 Decembrie 1918", din Alba Iulia sunt protagoniştii unui filmuleţ postat recent pe Internet, realizat vara trecută la un banchet de absolvire, şi unde aceştia dansează lasciv, la bustul gol, cu studente.

Imaginile cu momentele de striptease cu cei doi, din care unul încearcă să dezbrace o studentă în timpul dansului, au apărut cu câteva zile înainte de organizarea de alegeri în cadrul universităţii şi unde aceştia şi-au depus candidaturile pentru diverse funcţii.

Rectorul universităţii, prof.univ.dr. Moise Achim, s-a abţinut, miercuri, să comenteze acest caz, subliniind că va fi reunită Comisia de Etică pentru a se pronunţa cu privire la eventualele sancţiuni ce vor fi aplicate celor doi profesori.

Unul dintre cei în cauză candidează pentru conducerea Catedrei de Pedagogie, Psihologie şi Didactică, iar celălalt, pentru postul de director al Departamentului pentru Învăţământ la Distanţă. De altfel, cei doi susţin că momentul apariţiei acestui filmuleţ ar avea legătură cu apropiatele alegeri.

Tags: streaptease  profesori  universitari  alba iulia  


1971 vizite
Distribuie pe