Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sora Monicăi Columbeanu, asistenta lui Capatos la Antena 1
Cotidianul  - Sambata, 6 Septembrie 2008
“Ne mutăm într-un studio mai mare, cu public, la Romexpo. Vreau să interacţionez cu publicul, să fac personaje din oamenii din echipă şi să am un grup de invitaţi permanenţi, personaje spumoase, precum Botezatu, Zăvoranca, Raluca Bădulescu, Mădălin Voicu”, spune Dan Capatos.
 
Asistentă, din 15 septembrie, îi va fi Ramona Gabor (foto), sora Monicăi Columbeanu. „Aş vrea să-i dau un rol mai mare decât să aducă invitaţii în platou”, continuă Dan. El va „lucra” şi la tonul emisiunii, care va fi mai săltăreţ, mai incisiv. 

„Când m-am prezentat la casting, ştiam doar că este pentru o emisiune a Antenei 1.

Ulterior am aflat că e vorba despre un post de asistentă la emisiunea lui Dan Capatos. Deocamdată nu ştiu exact ce voi face în emisiune, dar nu mă deranjează să fiu o simplă asistentă, iar pe parcurs să evoluez. Nu poţi să fii bun din prima”, ne-a declarat Ramona Gabor. După ce a luat castingul şi-a sunat sora. „Mi-a spus doar să mă gândesc dacă accept sau nu.” Ramona are 19 ani şi este studentă în anul II la Relaţii Internaţionale. Îşi dorea de mică să facă televiziune şi când a primit această propunere, n-a stat pe gânduri. Visul ei e să prezinte ştirile, dar cum pentru toate există un început, al ei va fi legat de „Un Show Păcătos”.

În ceea ce priveşte invitaţii, aproape toţi i-au reproşat lui Capatos, în direct, la „Un Show Păcătos”, că „a măturat cu ei pe jos”, când prezenta matinalul la acelaşi post tv, alături de Cristina Cioran. „Cred că şi-au dat seama toţi că nu era nimic personal, ci că au fost doar nişte miştouri mai mult sau mai puţin reuşite. Poate că la unele săream calul, dar dacă eşti banal la televizor, nu se mai uită lumea.”

Au existat şi personaje pe care a refuzat să le invite, în special pe acelea care s-au autopropus. Ultramediatizatele vedete de mucava Simona Sensual şi Alina Plugaru s-au aflat însă printre cele care i-au trecut pragul studioului, „pentru că emisiunea e ancorată în realitate şi eu am pretenţia să dezbat toate scandalurile din sfera showbizului. Până la urmă, singurul prieten mi-e ratingul, nu stă nimeni pe ochi frumoşi într-o grilă. Mi-ar plăcea să am elite în emisiune, deşi am avut de tras când vedeam a doua zi ratingurile...“.
5024 vizite
Distribuie pe