Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bancul preferat al lui Basescu: unul cu blonde
Can-Can  - Joi, 25 Septembrie 2008
O pasarica bine informata din zona Cotrocenilor ne-a dezvaluit unul dintre hobby-urile presedintelui: bancurile cu blonde.
 
Povestea a inceput cam asa: dupa instalarea la Cotroceni, o lunga perioada de timp, Basescu a incercat sa isi creeze imaginea unui presedinte transparent si deschis catre popor. In consecinta, cu fiecare prilej, ca era aparitie la TV, simpozion, baie de multime etc. el isi comunica public adresa de e-mail si cerea oamenilor sa ii scrie problemele care ii framanta. Evident, multi l-au luat in serios, astfel ca Basescu a inceput sa se trezeasca, zilnic, cu sute de mesaje de la romani necajiti. Dar si cu unele de la cetateni mai hatri, care ii trimiteau bancuri. In special bancuri cu blonde, pentru ca tocmai urca pe cer steaua Elenei Udrea, sefa cancelariei prezidentiale de atunci.
Pe acestea, Basescu le citea cu maxima incantare si, cand nu mai rezista sa hahaie de unul singur, isi chema consilierii in birou pentru a le impartasi cele mai tari poante. Mai putin pe Udrea, despre care se stie ca nu prea suporta bascalia la adresa propriei persoane. Aceeasi pasarica ne-a mai soptit ca un anume banc s-a lipit cel mai tare de sufletul presedintelui, care l-a povestit luni bune oricui avea rabdarea sa il asculte.

Astfel, spunea presedintele, in miez de iarna, doua blonde cautau de zor in padure un brad de Craciun. Dupa ore in sir de cautari zadarnice, una dintre ele, ostenita si degerata, se opreste si ii spune celeilalte: "Auzi, fata, eu zic sa mai renuntam la standarde si sa ne multumim cu un pom fara globulete in el, ca am inghetat bocna!".
Tags: basescu  banc  blonde  
1874 vizite
Distribuie pe