Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sunshine Millionaires, made in Sătmar
Sergiu Lenghel  - Sambata, 17 Iulie 2010

Doi sătmăreni stabiliţi în Bucureşti sunt "milionarii răsăritului de soare". Sunshine Millionaires este un proiect muzical îndrăzneţ ce îi are ca protagonişti pe Victor şi Norbert. Cei doi vor să intre pe piaţa muzicală adoptând stilul house-tech mimal şi house-dance.

 

Norbert, cunoscut ca Dj Big Junior, a reuşit deja să se afirme în capitală, mixând în clubul Bellagio, una dintre cele mai mari discoteci din Bucureşti.

Victor a cochetat puţin cu hip-hopul, însă a trecut la o muzică mai pe placul clubberilor, el fiind producător şi MC în trupa Sunshine Millionaires. Big Junior se ocupă de partea de mixat, show-urile live ale celor doi urmând să "spargă gheaţa" în cluburi.

 

"Proiectul Sunshine a luat amploare prin colaborarea directă cu Bryan Willson din Portugalia, membru al trupei Universal Superhero. Împreună am realizat un album cu 12 track-uri house. Noi lucrăm sub label-ul Chill Brothers şi ne propunem să colaborăm cu mari artişti" - spune Victor Vaşvari, sătmăreanul în vârstă de 27 de ani, care foloseşte ca nume de scenă Mister Vik.

 

Mike Diamonds, Zale sau Camuflaj sunt doar câţiva dintre artiştii care au în spate brandul "Chill Brothers". Un single nou-nouţ a fost lansat şi are priză la public. A fost promovat de Cristi Stanciu pe Radio 21, dar şi pe Vibe FM. Băieţii au realizat un featuring cu Johnny King, un cântăreţ de muzică raggae, originar din Africa.

 

Sătmărenii nu au pierdut timpul şi au mai realizat o melodie în ton cu preferinţele clubberilor. "Da Da song" combină stilul house cu cel indian, fiind folosită vocea din "Indianotech" a celor de la Mossano.

 

Sătmăreanul Marius Onuc, redactor la ProFM crede în proiectul "Sunshine Millionaires". "Proiectul prietenilor mei mi se pare promiţător. Au un sound excelent, care te îndeamnă la distracţie. Sunt sigur că de îndată ce vor avea o promovare bună, se vor înscrie în topul difuzărilor la radiourile din România şi nu numai" - spune Onuc.
 
7468 vizite
Distribuie pe