Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
U2 în România? Posibil!!!
U2 Romania  - Marti, 4 Ianuarie 2011

Tot mai multe zvonuri care circula acum prin Europa dau ca sigura prezenta trupei U2 la Bucuresti in luna septembrie a acestui an.

Mai nou, pe site-ul fanilor italieni se scrie ca exista voci si din Romania, dar si din anturajul trupei, care spun ca U2 vor canta in toamna la Bucuresti. Ei ar fi primii artisti care vor performa pe noul stadion Lia Manoliu.

Asta inseamna si ca U2 vor adauga o noua etapa turneului lor, U2 360° Tour .

Aceasta s-ar derula in toamna in Europa, in tari in care trupa nu a ajuns pana acum, inclusiv in Marea Britanie, pe care au sarit-o in 2010.

Daca aceste zvonuri se vor adeveri, evenimentul ar fi incredibil pentru fanii romani, care asteapta de ani de zile sa-i vada aici.

Deocamdata nu putem decat sa speram ca stadionul Lia Manoliu va fi gata la timp.
Si poate, o confirmare oficiala a acestor zvonuri.

 

P.S. Promovarea acestei ştiri pe SM Online se face din motive pur subiective, adminul fiind fan înrăit U2, care a fost în stare să plătească amendă de circulaţie poliţiştilor din Germania care l-au prins circulând cu viteză uriaşă pe Autobahn, pe o porţiune cu limitare de viteză din cauza unor lucrări de întreţinere, în graba sa de a ajunge la concertul de la Munchen din septembrie anul trecut.

 

Articolul a apărut pe site-ul fanilor U2 din România, iar mai jos puteţi urmări unul dintre cele mai reuşite momente de concert ale U2, la Slane Castle, în Irlanda. U2 Forever!!!
4032 vizite
Distribuie pe