Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noul Batman ar putea fi filmat în Bucureşti
Gândul  - Joi, 20 Ianuarie 2011

Cea mai nouă peliculă din seria "Batman" - "The Dark Knight Rises"; -, ce va fi regizată de Christopher Nolan, ar putea fi filmată în Bucureşti, în primăvara acestui an, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Primăriei Capitalei.

"A fost o întâlnire la Primăria Capitalei, pe teme tehnice, la care eu am ajuns aproape de sfârşit. Ştiu doar că regizorul Christopher Nolan a lăsat o listă cu locuri din Capitală unde doreşte să filmeze pentru un viitor proiect, care va fi analizată de conducerea municipalităţii", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Întrebat care ar fi locurile în care regizorul Christopher Nolan ar vrea să filmeze, Oprescu a dat ca exemplu Centrul Istoric şi strada Edgar Quinet.

Potrivit unor surse, filmările s-ar putea desfăşura şi la Palatul Parlamentului, câţiva membri ai echipei de filmare vizitând deja câteva săli ale clădirii.

În rolurile principale ale filmului sunt distribuiţi Christian Bale (Batman) şi Anne Hathaway (Catwoman).

Potrivit unor surse de la Hollywood, pentru noul film din seria "Batman", regizorul Christopher Nolan doreşte să le ofere personajelor sale mai multă profunzime şi o tentă întunecată cu accente de thriller psihologic.

Christopher Nolan, realizatorul celebrelor filme "Începutul/ Inception" şi "Cavalerul negru/ The Dark Knight", a vizitat, la sfârşitul lui decembrie 2010, Salina Turda, unde ar putea să filmeze o serie de cadre pentru următorul său film din seria "Batman".

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, a declarat atunci pentru MEDIAFAX că vizita unei echipe de cineaşti americani, în frunte cu Christopher Nolan, a avut un caracter "neoficial", dar a reprezentat o "prospecţiune" pentru realizarea unei viitoare producţii cinematografice.

Christopher Nolan este un regizor, scenarist şi producător de film americano-britanic care a devenit faimos după ce a regizat thrillerul psihologic "Memento", cu Guy Pearce în rolul principal. Ulterior, Nolan a confirmat statutul său de regizor talentat prin revitalizarea francizei "Batman", realizând "Batman - Începuturi" (2005) şi "Cavalerul negru", cel mai mare succes de box office pe plan mondial în 2008.

"Începutul/ Inception", cel mai nou film al lui Christopher Nolan, cu Leonardo DiCaprio şi Marion Cotillard în rolurile principale, a avut premiera pe marile ecrane româneşti în iulie 2010.

4540 vizite
Distribuie pe