Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O timişoreancă îşi vinde virginitatea la licitaţie
Bănăţeanul  - Duminica, 12 Octombrie 2008

O tânără de 22 de ani din Timişoara a anunţat, sâmbătă seara, la Naţional FM, că îşi scoate virginitatea la licitaţie.
 
Alina este studentă la Ştiinţe Economice şi spune că a ales să-şi scoată virginitatea la licitaţie pentru a-şi putea continua studiile. Licitaţia durează două săptămâni, iar preţul pleacă de la 5.000 de euro!

 

 Marius Cioane şi Oana Boulescu, ceidoi moderatori ai emisiunii "Super Weekend" au promovat, în ultimele săptămâni, campania "O virgină pentru România" încercând să dovedească că încă mai există românce "neatinse". Ideea campaniei a venit în urma unor subiecte de presă care spuneau că două tinere, una din America şi una din Italia, şi-au scos virginitatea la licitaţie. Ascultătoarele virgine au fost chemate în direct la radio, pentru a vorbi despre motivele pentru care au ales să nu îşi înceapă viaţa sexuală.

 

Realizatorii au recunoscut că nu au avut o campanie de succes, până în această săptămână, când în emisiune a venit Alina Gheorghe, de 22 de ani. Ea a spus că e virgină şi, mai mult decât atât, a hotărât că a aşteptat destul, vrea să-şi înceapă viaţa sexuală şi speră să obţină un profit din treaba asta. Ea a anunţat că îşi scoate virginitatea la licitaţie şi că aşteaptă să primească oferte pe e-mail.

În urma interviului, Alina a recunoscut că a avut iubiţi, dar că nu a mers niciodată până la capăt cu ei, a făcut sex oral, dar se consideră încă virgină. Timişoreanca spune că lui Gigi Becali i-ar cere mai mult de un milion de euro, pentru că ar avea de unde da...

5826 vizite
Distribuie pe