Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Neamurile din showbiz
Evenimentul Zilei  - Duminica, 19 Octombrie 2008
După ce-şi construiesc o carieră solidă în showbiz, vedetele autohtone încearcă să le ofere şi rudelor de gradul întâi o felie din succesul de care se bucură. Astfel, fraţii sau surorile unora dintre cei mai populari artişti îşi fac timid apariţia pe scena publică.

Sângele apă nu se face. Atraşi de mirajul celebrităţii, fraţii sau surorile unor vedete precum Andra, Marius Moga, Andreea Antonescu, Delia, Nicoleta Luciu sau Monica Columbeanu au intrat, la rândul lor, în atenţia publică. Având avantajul rudelor consacrate, ascensiunea acestora în lumea celor celebri a fost mai rapidă şi facilă. Talentul unora dintre ei a fost apreciat sau contestat, în funcţie de prestaţiile cu care şiau făcut debutul.

Fraţii Moga dictează tendinţele. De exemplu, Iulian, fratele lui Marius Moga, este un apreciat regizor de videoclipuri. Mezinul familiei Moga se ocupă de majoritatea videoclipurilor trupei Morandi, din care face parte şi fratele său, însă a mai realizat clipuri muzicale şi pentru Miki, Analia Selis, Cristina Rus sau Anda Adam. Cei doi fraţi Moga fac o echipă foarte puternică în showbizul autohton, unul ocupându-se de crearea de hituri, iar celălalt de transpunerea acestora în imagini. Cei doi îşi împart porţia de succes în mod echitabil, fără să apară „conflicte de interese“ în familie.
 
De la Andra la Săndel

Andra, una dintre cele mai apreciate cântăreţe, a lansat recent cel de-al doilea album de muzică populară, în care face duet cu fratele mai mare, Săndel. Cei doi sunt acompaniaţi de această dată şi de soţia lui Săndel, Aura, care este însărcinată în opt luni.
Anul trecut, Andra şi Săndel au scos pe piaţă albumul „De la frate la soră“, care a devenit cel mai vândut material discografic din 2007, fiind recompensat cu Discul de Diamant pentru cele 60.000 de unităţi vândute.

Şi pentru că afacerea de familie a mers atât de bine, anul acesta încearcă să reediteze succesul cu „Album de familie“, pe care se regăsesc 16 piese tradiţionale româneşti. Andra şi Săndel obişnuiau să cânte împreună încă de mici şi luau parte la nunţi sau petreceri fără ştirea tatălui lor. În prezent, sunt artişti cu acte-n regulă şi au parte de o carieră solidă în muzică.

Nicoleta şi Iuliana Luciu, vedete de telenovele

Iuliana este sora mai mică a Nicoletei Luciu, considerată de majoritatea bărbaţilor una dintre cele mai sexy vedete din România. Nicoleta, care a devenit în urmă cu o lună mamă, a cunoscut pentru prima dată succesul când a câştigat concursul Miss România în 1999 şi a devenit vedetă consacrată odată cu pictorialele fierbinţi realizate pentru revista „Playboy“. S-a lansat în muzică şi a devenit o prezenţă constantă în emisiunile de televiziune. Ultima reuşită a Nicoletei este prestaţia din telenovelele autohtone „Inimă de ţigan“ şi „Regina“, în care joacă şi sora mai mică, Iuliana.

Aceasta interpretează rolul ţigăncuşei Lămâia, soţia bulibaşei Relu (Mihai Călin). Astfel, surorile Luciu sunt colege de platou, fiecare deţinând partituri importante în serialele marca „Acasă“. Anterior, Iuliana Luciu a mai jucat în producţiile Pro TV „Om sărac, om bogat“ şi în „Trei fraţi de belea“. Înainte de a i se ivi şansa de a juca în filme alături de sora mai mare, Iuliana Luciu a cochetat la un moment dat, la rândul ei, cu muzica. Tânăra în vârstă de 21 de ani a făcut parte din trupa Kiss, manageriată la acea vreme de Dinu Maxer, fostul iubit al Nicoletei.

Giglio, satelitul lui Andre

La sfârşitul anilor ’90, trupa Andre era pe culmile succesului. Cele două componente, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, erau idolii adolescenţilor, iar melodiile acestora s-au aflat permanent în topul clasamentelor de specialitate.

După modelul surorii mai mari, care a reuşit să cucerească piaţa muzicală, Răzvan (23 de ani), fratele Andreei Antonescu, a încercat marea cu degetul şi şi-a făcut propria formaţie, intitulată Giglio, în care cânta acompaniat de încă o solistă. După experienţa Giglio, a urmat formula Quattro, din care au mai făcut parte, pe lângă Răzvan, alţi trei componenţi.

În prezent, Răzvan pregăteşte un nou proiect muzical, care va fi lansat până la sfârşitul anului. Acesta a absolvit Facultatea de Administraţie şi Afaceri la Universitatea Bucureş ti şi recunoaşte că sa bucurat întotdeauna de sprijinul surorii mai mari în toate demersurile sale.

Ramona Gabor, paşaport pentru celebritate

La câţiva ani după ce Monica Columbeanu s-a impus pe scena vieţii mondene bucureştene, Ramona Gabor, sora sa mai mică, preia ştafeta.

După câteva prezentări de modă şi participări la concursuri de „Miss“ cu care şi-a făcut debutul în societate, Ramona a obţinut rolul de asistentă a lui Dan Capatos în cadrul emisiunii nocturne de la Antena 1, „Un show păcătos“.

Astfel, sora Monicăi a obţinut paşaportul de celebritate, deoarece apare zilnic la televizor şi este constant în revistele de scandal, la concurenţă cu Monica.
Tags: rude  showbiz  romania  
3042 vizite
Distribuie pe