Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss World este o rusoaică
Evenimentul Zilei  - Luni, 15 Decembrie 2008
Rusoaica Kseniya Sukhinova a câştigat concursul Miss World 2008, care s-a desfăşurat sâmbătă în oraşul Johannesburg, în Africa de Sud.
 
Frumoasa blondă cu ochi albaştri, în vârstă de doar 21 de ani, a concurat pentru titlul de Miss World alături de alte 108 contracandidate din întreaga lume.

„Cred că pot ajuta oamenii şi vreau să ajut oamenii, iar dacă voi pleca cu coroana acasă astăzi, asta voi face“, a spus rusoaica juriului, printr-un translator, după ce a fost întrebată de ce crede că merită să fie încoronată ca Miss World. Sukhinova, îmbrăcată într-o superbă rochie mov, a preluat titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume“ de la câştigătoarea de anul trecut, chinezoaica Zhang Zi Lin, devenind a 58-a Miss World. După ce a câştigat titlul, rusoaica a spus că speră să aibă ocazia de a-l întâlni pe preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev.

Safari pentru frumuseţe


Pe locul doi s-a clasat Miss India, Parvathy Omankuttan, iar pe locul trei, Miss Trinidad şi Tobago, Gabrielle Walcott. Printre cele cinci finaliste s-a aflat şi candidata din ţara-gazdă, Africa de Sud, Tansey Coetzee, care a beneficiat de un puternic sprijin din partea publicului, dar care nu a putut să convingă juriul pentru a ajunge pe podium. Concurentele, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, au defilat la concurs îmbră cate în creaţii ale designerilor africani şi jamaicani.

Cele peste o sută de aspirante la titlul de Miss au ajuns în Africa de Sud la mijlocul lunii noiembrie, unde au participat la repetiţii, gale şi întâlniri cu presa. Îmbrăcate în pantaloni scurţi, tricouri şi purtând în picioare bascheţi, fetele au participat şi la o excursie de safari, unde au putut admira leii şi girafele, au cântat la tobe, au dormit în colibe sau au gătit mâncarea tradiţională africană.

Concursul Miss World din acest an urma să aibă loc în Ucraina, însă din cauza conflictului dintre Rusia şi Georgia a fost mutat în Africa de Sud.

SERAFICĂ


Aproape ingineră


Rusoaica blondă Kseniya Sukhinova, 1,78 m înălţime şi 21 de ani, este din nord-vestul Siberiei. Este studentă la Universitatea de Gaz şi Petrol „Tyumen“, de unde urmează să obţină o diplomă în inginerie, şi este cea de-a doua Miss World a Rusiei. Sukhinova, care pe site-ul Miss World spunea că unul dintre ţelurile ei în viaţă este să devină un model de talie internaţională, a mai câştigat şi premiul pentru concursul de top model şi s-a clasat pe locul trei la competiţia costumelor de baie.
Tags: miss  world  rusia  
2885 vizite
Distribuie pe