Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Ce prostii spun blondele!
Evenimentul Zilei  - Vineri, 30 Ianuarie 2009
Bancurile cu blonde par să aibă în ele mai mult de o sămânţă de adevăr, scrie tabloidul britanic „The Sun“, care a realizat un top 50 al celor mai stupide replici rostite de vedete cu părul auriu, preponderent din Statele Unite.

Ca „vedete între vedete“ se desprind, la mare distanţă, cântăreaţa Britney Spears şi Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier american, cu mai mult de cinci „fraze memorabile“ fiecare.

„N-am vrut niciodată cu adevărat să merg în Japonia. Pur şi simplu pentru că nu îmi place să mănânc peşte. Şi ştiu că (peştele) este foarte popular acolo, în Africa“, a spus Britney despre Ţara Soarelui Răsare.

Comentând controversata pedeapsă capitală menţinută în mai multe state americane, vedeta s-a declarat favorabilă acesteia. „Sunt pentru pedeapsa cu moartea. Cine comite fapte oribile trebuie pedepsit pe măsură. În acest fel învaţă o lecţie pentru data viitoare“, a afirmat ea.

Faima bate logica

Despre mai mult decât discutabilul ei stil de a se îmbrăca, Britney a explicat cu candoare: „Foarte mulţi oameni m-au întrebat cum aşputea fi eu un model, când mă îmbrac precum o vagaboandă şi fac implanturi. Tot ce am de spus e că stima de sine este felul în care te priveşti şi eu mă simt destul de bine cu mine îmbrăcată astfel. Implantul mamar nu are nimic de-a face cu asta“. Cântăreaţa blondă, a cărei carieră muzicală cam scârţâie, ar vrea să se dedice unei alte arte, teatrul. Dar nu acasă, ci „într-un loc mai mic, precum Londra sau Anglia“.

Paris Hilton a spus la un moment dat despre faima ei: „Nu vreau să fiu cunoscută drept moştenitoarea Hilton, pentru că nu am făcut nimic pentru asta“. Şi încă o dată: „Nimeni în lume nu e ca mine. Cred că fiecare deceniu are o blondă simbolică, precum Marylin Monroe sau Prinţesa Diana. Acum, eu sunt acea icoană“.

Fraze memorabile


 • Cameron Diaz, despre ştiinţă: „Am remarcat gravitaţia încă de când eram mică“.
 • Christina Aguillera, despre festivaluri de film: „Unde se ţine Festivalul de la Cannes anul acesta?“.
 • Jodie Marsh, despre gastronomie: „Oul este o legumă?“.
 • Brooke Shields, despre campania sa împotriva fumatului: „Fumatul ucide. Şi, dacă mori, pierzi o parte importantă din viaţă“.
 • Pamela Anderson, despre secretul succesului său: „Nu mă gândesc prea mult la nimic. Dacă gândesc mai mult mă cam sperii“.
 • Chantelle Houghton, despre doctori: „Ce este un ginecolog?“.
 • Defuncta Anna Nicole Smith, despre atentatele sinucigaşe: „Aşa ceva nu doare?“.
 • Lady Victoria Hervey, despre oamenii străzii: „E aşa de rău să fii fără adăpost iarna. Ar trebui ca ei să meargă undeva unde e cald, precum în Caraibe, unde ar putea să mănânce peşte proaspăt toată ziua“.
 • Sam Fox, despre hainele de fitness: „Am zece perechi de tenişi - una pentru fiecare zi a săptămânii“.
 • Jodie Marsh, despre alte culturi: „Eschimoşii sunt necivilizaţi pentru că nu au magazine“.
 • Jessica Simpson, despre mâncare: „Este pui ce servesc eu acum sau este peşte? Ştiu că e ton, dar în meniu scrie «Pui pe Mare»“.

 • Tot Jessica Simpson, despre prima ei zi la liceu: „Profesorul a întrebat dacă ştie cineva numele continentelor. Eram aşa de emoţionată. Mi-am spus - la naiba, e prima mea zi din clasa a 7-a, sunt în primul an de liceu şi ştiu răspunsul ăsta! Aşa că am ridicat mâna - am fost prima - şi am spus: A-E-I-O-U“.
 • Alicia Silverstone, despre rolul ei în filmul „Clueless“: „Cred că filmul a fost foarte profund. Cred că a fost profund în sensul că a fost superficial. Cred că superficialitatea trebuie să vină dintr-un loc foarte profund, dacă e superficialiate autentică“.
Tags: blonde  prostii  perle  
2068 vizite
Distribuie pe