Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elena Gheorghe, hărţuită de un grec la Eurovision
Libertatea  - Vineri, 15 Mai 2009

Considerată cea mai frumoasă participantă la Eurovision, Elena Gheorghe a fost hărţuită, câteva zile la rând, de un fan grec.

Pentru a ajunge aproape de artistă, acesta a încercat să treacă de pază, atât la sala în care se desfăşoară concursul Eurovision, cât şi la hotelul în care românca e cazată.

Bodyguarzii hotelului Cosmos l-au săltat însă rapid pe admiratorul plin de zel, care încerca să ajungă în camera Elenei. Ei au considerat că atitudinea grecului e suspectă, mai ales că l-au văzut, câteva zile, dând târcoale clădirii.

Numerele par să aibă o importanţă deosebită pentru Elena Gheorghe. Românca va intra, mâine, în finală, pe poziţia 22, ziua de naştere a mamei ei. Întâmplător sau nu, 22 e şi numărul etajului la care ea e cazată în hotelul din Moscova. Din nefericire, cu două zile în urmă, Elena a rămas, pentru câteva minute, blocată în liftul clădirii. După ce a spus, în gând, “Tatăl nostru”, liftul s-a repus în funcţiune.

Este considerată cea mai frumoasă concurentă

Frumuseţea Elenei a făcut victime şi la petrecerea dată de delegaţia Rusiei, la un club din Moscova. Aici, românca a făcut ca multe capete de bărbaţi să se întoarcă după ea, mai ales că era sexy şi strălucitoare.

La petrecere a venit şi vedeta festivalului, Patricia Kaas, reprezentanta din acest an a Franţei, însoţită de nu mai puţin de cinci gărzi de corp. O bârfă care circulă, în aceste zile, pe la Moscova e că Vladimir Putin e mare fan al interpretei şi că i-a pus la dispoziţie cel mai luxos apartament, la cel mai scump hotel din capitala Rusiei.

 

Joi, Elena a susţinut câteva repetiţii la Ambasada României din Moscova. Românca a preferat această locaţie, pentru că în culisele arenei Olympisky e aproape imposibil să cânţi. Motivul e că muzica de pe scenă se aude foarte tare, aşa că, înainte de prima semifinală, Elena a fost nevoită să repete în baie, cu dopuri în urechi.


Tags: elena gheorghe  hartuita  grec  eurovision  
2643 vizite
Distribuie pe