Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
Obama şi Sarkozy se holbează la fundul unei adolescente la Summit-ul G8 - VIDEO
Libertatea  - Sambata, 11 Iulie 2009

Deşi presa internaţională se aştepta ca Silvio Berlusconi, celebru pentru remarcile sau gesturile sale adesea imprevizibile, să producă o nouă gafă la Summit-ul G8 de la Aquila, de data aceasta Barack Obama, şi omologul său francez, Nicolas Sarkozy s-au aflat în centrul atenţiei.

 

Preşedintele SUA şi cel al Franţei au fost surprinşi într-o fotografie în timp ce se uitau după posteriorul unei minore de 16 ani din Brazilia .... deh, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place!

 

Privirile insistente ale celor doi şefi de state au fost imortalizate de un fotograf vigilent, care a surprins exact momentul ăn care Barack Obama şi Nicolas Sarkozy s-au întors pentru a o vedea mai bine pe adolescenta în rochie roşie care urca nişte trepte.

Cotidianul online american Huffinghton Post comentează că "bineînţeles nu poate fi cunoscut ce i-a trecut prin cap preşedintelui american în acel moment, însă aceste fotografii sunt cu siguranţă candidate pentru titlul de cele mai incomode ale summit-ului".

Potrivit Il Giornale, frumoasa tânără care le-a atras atenţia lui Obama şi Sarkozy este o adolescentă din Brazilia, Mayora Tavares, în vârstă de 16 ani, participantă la reuniunea la nivel înalt a tinerilor (J8), desfăşurată odată cu G8 la l"Aquila.

Tags: obama  sarkozy  fund  adolescenta  g8  


2943 vizite
Distribuie pe