Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Michelle Obama şi Fergie, cel mai bine îmbrăcate femei din lume
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 17 Septembrie 2008

Potrivit unui top realizat de revista "People", soţia candidatului democrat la preşedinţia Statelor Unite, Michelle Obama, şi cântăreaţa Fergie domină topul celor mai bine îmbrăcate femei din lume.
 
Fergie şi-a împărţit garderoba în haine de zi şi haine de seară şi şi-a umplut, astfel, două dormitoare.

"Nu îmi place să arunc nimic", a spus Fergie în legătură cu hainele ei, cu ocazia lansării topului Best & Worst Dressed 2008 de către "People".

Alături de cântăreaţă, în top au mai urcat actriţele  Kate Hudson, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron şi Eva Mendes, cântăreaţa şi actriţa Sarah Jessica Parker, Rhianna şi modelul Heidi Klum.

Aspirantă la o poziţie fruntaşă în topul celor mai bine îmbrăcate 10 femei din lume este şi Michelle Obama, a cărei ţinută a fost etichetată drept "clasică şi încrezătoare".

"Are o ţinută care o caracterizează şi pe care o adoptă cu încredere. Este conştientă că arată bine", a spus editorul de modă al revistei "People".

Însă, doamna Obama spune despre stilul ei vestimentar că este departe de ceea ce s-ar putea numi "couture". Aceasta a declarat revistei "People": "Cele mai multe dintre hainele mele de vară sunt cumpărate de la Gap şi H&M".

Tags: michelle obama  fergie  moda  
1994 vizite
Distribuie pe