Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vanzatoarele si-au scos calendar sexy pe 2009
Agenda  - Vineri, 21 Noiembrie 2008
Vanzatoarele sunt femeile cu care interactionam cel mai mult in viata de zi cu zi. Fie ca este vorba de mall-uri sau de elementarul butic de la parterul blocului, acestea au ceva aparte, care ne atrage sau nu sa mai calcam pragul magazinului unde sunt angajate.

Inventivi ca natie, italienii au adunat 12 dintre cele mai sexy vanzatoare de pe meleagurile lor si au pus-o de un calendar. Initiativa apartine Francescai Annunzi si lui Marco Volpi, doi toscani care anul trecut au dat lovitura cu un material asemanator, de acea data insa cu studente. Acum, vor un profit mult mai mare.

Tocmai din acest motiv, preselectia, la care au participat mii si mii de reprezentante ale sexului frumos din comert, a durat mai bine de cinci luni si decizia a fost extrem de dificil de luat. „Din iunie ne-am pus pe cautari, pentru a le recruta pe cele mai bune cu putinta. Pe ultima fata, Selene, care este vanzatoare intr-o brutarie din Livorno, am gasit-o din pura intamplare, gratie unei informatii gresite care ne-a fost furnizata”, explica Francesca Annunzi.

in ceea ce-i priveste pe patronii magazinelor la care lucreaza cele 12 frumoase alese, reactia lor a fost una pozitiva, ei fiind de altfel primii care au cumparat calendarul si l-au lipit pe perete. Nu acelasi lucru se poate spune si despre iubitii fetelor. Unul dintre ei, mai precis cel al „lunii iulie” (foto), i-a dat papucii domnisoarei, vadit iritat de glumele prietenilor.
Tags: vanzatoare  sexy  calendar  italia  
2689 vizite
Distribuie pe