Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
„Raza Speranţei” la Clinica de Oncopediatrie din Cluj
Tiberiu Koczinger  - Duminica, 14 Decembrie 2008

De şapte ani a devenit o tradiţie ca iniţiatorii programului „Raza Speranţei”, derulat sub egida Fundaţiei „Hans Lindner”, împreună cu un grup de copii sătmăreni, să efectueze în pragul sărbătorilor de iarnă o vizită la Clinica de Oncopediatrie din Cluj.
 
În acest an, alături de echipa Raza Speranţei s-au deplasat la Cluj elevi şi profesori ai Grupului Şcolar Teologic „Hám János”, ai Liceului de Artă  şi de la Şcoala Generală ”Mircea Eliade”. Lor li s-a alăturat şi binecunoscutul instrumentist sătmărean Cserey Csaba (Csabcsi), care a oferit un spectacol îndelung aplaudat de micuţii pacienţi ai spitalului.

Elevii sătmăreni le-au dus copiilor internaţi la Clinica de Oncopediatrie cadouri pregătite personal de colegii lor de şcoală, conţinând multe dulciuri, citrice şi jucării, precum şi două torturi de fructe.

Saloanele spitalului au fost împodobite de sărbătoare, iar copiii sătmăreni s-au jucat cu cei care probabil nu vor avea ocazia să-şi petreacă acasă Crăciunul, dar măcar pentru câteva ore au uitat de boli şi suferinţe.

Tags: raza  sperantei  cluj  
2780 vizite
Distribuie pe