Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii au donat 252 lei la târgul de carte al Asociației STEA
Diana Bretan  - Vineri, 23 August 2013

Mediatizarea acțiunii lunare a Asociației STEA, care face parte din campania “11J- Apel pentru sufletul tău”, a dat rezultate și de aceasta dată. Târgul de carte de joi, aflat la cea de-a treia ediție, a adunat câteva zeci de sătmăreni interesați de gestul în sine de a dona o sumă modică în schimbul uneia sau mai multor cărți.

 

Au fost alese peste 30 de titluri, iar în nici 3 ore sătmărenii au lăsat în cutia de donații 152 de lei. Suma a fost rotunjită de un suflet mare, donator constant al Asociației STEA, care a oferit ONG-ului 100 de lei.

 

Banii adunați vor fi folosiți în achiziționarea necesarului pentru Centrul de zi al Asociației STEA unde zilnic peste 20 de copii și tineri ai strazii au parte de un duș cald, o masă, consiliere și activități socio-educative.

 

De asemenea, cu banii strânși din donațiile de la sătmăreni, se cumpară medicamente și

produse de igiena pentru copiii celor 30 de familii beneficiare ale Asociației STEA

care trăiesc în condiții extreme.

 

„Am fost impresionată de gestul unui domn care a venit direct la târg, după ce a citit în presa de acțiunea noastră, cu o plasa de cărți foarte bune și o plasă de haine pentru tinerii străzii. De asemenea, m-a impresionat și o doamnă care a luat o carte, a donată10 lei, iar după 20 de minute a adus cartea ca să o dăm mai departe”, a afirmat Magdalena Tarta, asistent social al Asociației STEA.

 

Târgul de carte își propune pe de-o parte să adune fonduri pentru Asociația STEA, iar

pe de altă parte oferă posibilitatea iubitorilor de lectură de a-și procura cartea dorită, dar și de a face un gest umanitar deloc costisitor.

 

Aceste acțiuni vor continua în fiecare lună, data exacta urmand a fi comunicată prin intermediul mass-mediei locale.

 

Cei care doresc sa achizitioneze carti direct din depozitul nostru sau sa doneze carti pentru a ajuta Asociatia, dar si orice fel de alte ajutoare, o pot face pe adresa Bulevardul Octavian Goga nr 14. Informatii la telefon 0361884330/ 0751909535 – Diana Bretan sau 0747232619 – Bogdan Pintea.

1191 vizite
Distribuie pe