Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Contracte ferme cu Florisal sau taxă specială de salubrizare
Stela Tudor  - Vineri, 19 Decembrie 2008
Consilierii locali sătmăreni au aprobat īn şedinţa de joi proiectul de hotărāre referitor la instituirea taxei speciale de salubrizare īn municipiu.
 
Acesta se referă la sătmărenii persoane fizice care refuză să īncheie contracte cu SC Florisal SA, operatorul oficial de salubrizare. Īntrucāt plata serviciilor de salubrizare prestate de operatorul oficial este obligatorie, dar s-a constatat că foarte mulţi sătmăreni nu au īncheiate contracte cu Florisal, pentru aceste persoane a fost decisă instituirea unei taxe speciale.

Comisia de Servicii a propus, iar aleşii locali au aprobat suma de 8 lei/lună/persoană pentru cei ce refuză să īncheie contracte. Cānd se vor prezenta pentru achitarea taxelor şi impozitelor, acestor persoane li se va cere să facă dovada că au īncheiate contracte cu Florisal şi vor fi obligate să achite taxa specială.

Īn prezent, sătmărenii care au contracte cu operatorul oficial de salubrizare achită lunar 6,86 lei/lună/persoană, astfel că este de aşteptat ca, pentru a nu plăti mai mult, şi ceilalţi să opteze pentru varianta īncheierii de contracte.

Tags: florisal  contract  taxa  speciala  salubrizare  
10620 vizite
Distribuie pe