Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
La Turț se deschide Centrul de dialog multicultural pentru copii
Liga Apărării Drepturilor Omului Filiala Satu Mare   - Miercuri, 21 Mai 2014

Liga Apărării Drepturilor Omului (Lado) Filiala Satu Mare anunță deschiderea  „Centrului de dialog multicultural pentru copii” care va funcționa în comuna Turț, județul Satu Mare, cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România, componenta Justiție Socială, Subcomponenta Dezvoltarea Comunităților Rurale Interetnice. Deschiderea va avea loc joi, 22 mai de la ora 12.00.

Centrul de dialog multicultural pentru copii din comuna Turț, județul Satu Mare este dedicat copiilor din comunele Turț, Batarci, Porumbești și Gherța Mică, pentru a-și dezvolta deprinderi artistice și tehnice, pentru a participa în echipe multietnice (de români, maghiari și romi)  în activități creative, generatoare de comunicare și apropiere între etnii și pentru a interacționa într-un mediu multicultural, tolerant și  nediscriminatoriu.

Oferta de activități a Centrului cuprinde activități artistice dedicate copiilor de minim cinci ani: dans modern, teatru, cor, majorete, confecționare de obiecte decorative și activități tehnice pentru copiii de minim 9-10 ani: aero-, racheto-, auto- și navo-modele, conduse de prof. Liliana și Valentin Gergely.

Funcționarea Centrului este sprijinită de Primăria Comunei Turț, care asigură spațiul în care se desfășoară activitățile pentru copii.

Pentru detalii și înscrieri: ec.Delia BÎRCĂ-coordonator Centru, tel. 0746467706 și conf. univ. dr. Olimpia NEAGU - manager  proiect, e-mail: ladoromania@gmail.com .

1229 vizite
Distribuie pe