Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
AJOFM organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
AJOFM Satu Mare  - Marti, 26 August 2014

Luna viitoare, mai exact în data de 26 septembrie, se va desfășura la nivel național bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

În județul Satu Mare, acest eveniment va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Acțiunea va începe la ora 8.00 cu primirea agenților economici, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 9.00.

Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieței muncii, persoane în căutarea unui loc de muncă, respectiv agenți economici care doresc o selecție riguroasă a personalului pe care doresc să-l angajeze.

La această bursă, mulți tineri pot să-și găsească un loc de muncă, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu pentru cei cu studii superioare.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a și început pregătirile pentru organizarea bursei. În acest scop invită toți agenții economici care au locuri de muncă vacante sau care au posibilitatea de a crea noi locuri de muncă să le comunice agenției, încât un număr cât mai mare de absolvenți să se poată angaja.

821 vizite
Distribuie pe