Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Peste 460 locuri de muncă puse la dispoziție pentru absolvenți
AJOFM Satu Mare  - Marti, 23 Septembrie 2014

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc vineri, 26 septembrie, eveniment ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Agenții economici care pot oferi locuri de muncă, sunt rugați în continuare, până joi, 25 septembrie, să le comunice la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr, 36.

Acțiunea va începe la ora 8.00 cu primirea agenților economici, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 9.00. Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieței muncii, angajatori și persoane în căutarea unui loc de muncă.

Până în prezent și-au anunțat participarea 55 de agenți economici care au oferit 469 locuri de muncă. Domeniile de activitate în care se regăsesc locuri de muncă sunt alimentație publică, construcții, industrie ușoară, construcții de mașini, industrie alimentară, sistemul de asigurări, prelucrarea lemnului, sistem informatic etc. Din cele 469 locuri de muncă, 18 sut pentru studii superioare.

 

641 vizite
Distribuie pe