Locale Altele
Miercuri, 6 Decembrie 2023
Mie, 6 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Mondială a Inimii va fi marcată la Satu Mare
Clubul Rotary  - Joi, 25 Septembrie 2014

Fundația Română a Inimii, Societatea Română de Cardiologie, Forumul Național de Prevenție și Asociația Club Rotary, Satu Mare lansează proiectul „Promenada Inimii‘ aflat la cea de a doua ediție.

Obiectul programului este acela de a încuraja persoanele de toate vârstele să facă mișcare pentru a preveni apariția afecțiunilor cardiovasculare cu atât mai mult cu cât statistica în țara noastră este îngrijoratoare: la fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic, unul din trei români suferă de hipertensiune arterial, șapte milioane de români suferă de una dintre manifestările bolilor cardiovasculare.

Toate aceste afecțiuni pot fi prevenite, iar mișcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viață.

Deschiderea evenimentului va avea loc duminică, 28 septembrie 2014, Ziua Mondială a Inimii, ora 14 in Piata 25 Octombrie cand vom porni in promenada pe traseul amenajat.

Programul manifestarilor: Luni 29.09.2014: Energy Kardio Club Antrenor: Anzik Arnold. Tipul de antrenament va fi: Boot Camp- exercitii inspirate din antrenamentul armatei americane.

Marti 30.09.2014: Pilates Body Club, Antrenor: Szerday Judith. Exercitii de pilates benefice pentru corp si suflet.

Miercuri 1.10.2014: Loga Dance Club Antrenor: Hajnalka si Lorand Loga. Miscare prin dans

Joi 2.10.2014: Clubul Samurai. Vor deschide programul cu o demonstratie de 15 minute fiind prezentate probele de kata si kumite. Toti cei prezenti vor continua antrenamentul invatand miscari din tehnica de baza din karate.

Vineri 3.10.2014: Energy Kardio Club. Antrenor: Anzik  Arnold Tipul de antrenament: Conditional Training. Este un tip de antrenament care va arde foarte multe grasimi, se pierd rapid kilogramele in plus si se defineste musculatura.

Sambata 4.10.2014: Sunt asteptati toti satmarenii la o plimbare cu bicicletele,din Piata 25  Octombrie  de la ora 12. Traseul: Mal Drept Somes - Padurea Mare.

Va invitam sa ne fiti alaturi!

   

 

1270 vizite
Distribuie pe