Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectacol caritabil, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor
Asociația Stea Satu Mare  - Miercuri, 18 Martie 2015

La inițiativa Ioanei Amalia Kerekeș, Asociatia Teatrală “Genesis”, cu sprijinul Teatrului de Nord, Uniunii Artiștilor Plastici, Muzeului Județean Satu Mare, Filarmonicii „Dinu Lipatti”, Casei de Cultură a Sindicatelor și Inspectoratului Școlar Satu Mare, organizează un spectacol caritabil sâmbătă, 21 martie, începând cu ora 18.00.

Piesa de teatru “Oscar si Tanti Roz”, dramatizare după romanul omonim al lui Eric-Emmanuel Schmitt, în regia Ianei Frezia Oprișa-Sulyok, se va juca la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

In rolurile principale: Andreea Mocanu, Andrei Soponar si Attila Pengasz. Seara de excepție va continua cu un recital susținut de pianistul Balasko Balazs și violonistul Dan Răceu. Înaintea spectacolului se vor premia lucrările participante la concursul de creație “Sub Steaua Prieteniei” la care au participat copii din mai multe școli și grădinițe din Satu Mare, transmițând prin intermediul lucrărilor viziunea lor despre o lume mai bună.

Concursul a fost organizat sub atenta îndrumare și implicare profesionistă a profesoarei Cristina Gloria Oprișa.

În perioada 23 – 27 martie toate desenele vor putea fi admirate în cadrul unei expoziții speciale organizate la Muzeul Județean din Satu Mare.

De asemenea, Asociația Stea anunță că un procent de 10% din fondurile care vor fi colectate în cadrul spectacolului de sâmbătă, va fi donat către actrița Viorica Botar care se luptă cu o boală cumplită.

1411 vizite
Distribuie pe