Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Trăiri intense pe Hungaroring pentru copiii de la Raza Speranței
Fundaţia Hans Lindner  - Vineri, 10 Aprilie 2015

Recent a avut loc cea de-a VII-a ediţie a evenimentului Cursa Bucuriei, organizat  pe pista automobilistică Hungaroring din Ungaria pentru 200 de copii bolnavi de cancer şi leucemii.

La eveniment au avut şansa să participe din nou şi copiii asistaţi prin programul Raza Speranţei, iubitori ai curselor automobilistice Formula 1. Medicii curanţi consideră că participarea copiilor bolnavi la asemenea evenimente este benefică în recuperarea lor şi vine în completarea tratamentelor medicale.
Scopul organizatorilor a fost şi în acest an acela de a readuce zâmbetul pe feţele copiilor bolnavi. Cei prezenţi relatează despre marea bucurie a “micilor navigatori” la testarea maşinilor special pregătite pentru raliu.
Piloții le-au împărtășit cu plăcere pasiunea lor legată de viteză și secretele în privința câștigării renumitelor concursuri internaționale. Unii dintre copiii și adolescenții prezenți s-au antrenat atât de bine în emoțiile acestui sport încât după a cincea  mașină testată erau de neobosit.
Suntem cu toţii conştienţi că bucuria are puterea de a aduce vindecarea. Împărtăşesc această opinie şi acei piloţi, proprietari de maşini, echipe şi voluntari care sunt convinşi de importanţa acestui eveniment şi de şapte ani stau la dispoziţia copiilor bolnavi participanţi la acest eveniment.
Fundaţia Hans Lindner mulţumeşte şi pe această cale organizatorilor şi persoanelor implicate în această acţiune, deoarece tinerii din programul Raza Speranţei au avut șansa să participe la acest eveniment cu trăiri intense pe pista Hungaroring, să întâlnească piloţii profesioniști și să fie alături de oameni care susţin pur şi simplu prin propria prezenţă această iniţiativă, întărind astfel speranţa.

734 vizite
Distribuie pe