Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maraton de solidaritate Caritas
Caritas Satu Mare  - Miercuri, 6 Mai 2015

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare organizează pe 23 mai, a IX-a ediție a “Maratonului de solidaritate”. Scopul din acest an este sprijinirea persoanelor cu dizabilități. 

În ziua evenimentului înregistrarea participanţilor va începe la ora 07:45 în faţa sediului Organizaţiei Caritas (P-ţa Libertăţii nr.20), iar startul se va da la ora 08:45. Ca în fiecare an, şi de data aceasta se pot face preînregistrări la secretariatul Organizaţiei în perioada de 18 – 22 mai, între orele 8 şi 16.

Anul acesta participanții vor parcurge aproape 5 km și la final vor ajunge în Aquaparcul Aquastar, unde vor avea parte în mai multe surprize, programe distractive şi tombolă cu multe premii valoroase.

Ruta va cuprinde: Piața Libertății - str. Ștefan cel Mare - str. Ady Endre - str. Gheorghe Barițiu - str. Gorunului - Aquaparc Aquastar (intrare din spate).

Activitățile de după maraton se vor desfășura în Aquaparc, pe un teren separat aparținând zonei de agrement, iar după eveniment, participanții vor putea procura opțional bilete de intrare în Aquastar cu 50% reducere pe baza unei brățări primite (reducerea este valabilă doar în ziua evenimentului).

Binevoitorii vor putea să se alăture scopului caritabil plătind taxa de participare, care costă 9 lei. Participarea copiilor sub 7 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru grupuri cu peste 3 persoane este 7 lei pe persoană, pentru clase cu peste 15 participanți, câte 4 lei pe persoană.

După eveniment participanții vor putea ajunge înapoi în oraș cu autobuzul Transurban numărul 3.

Organizatorii invită participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul maratonului.

Sponsorul principal al evenimentului este Autonet.

1029 vizite
Distribuie pe