Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
Bebeluşii primesc evaluare gratuită la Centrul „Fericitul Scheffler Janos”
Centrul Fericitul Scheffler Janos   - Luni, 27 Iulie 2015

Se continuă evaluarea bebeluşilor în Centrul Fericitul Scheffler János unde părinţii primesc sfaturi utile, iar la eventualele probleme propuneri de terapii.

Evaluarea abilităţilor specifice vârstei la bebeluşi în Centrul Fericitul Scheffler János, în Satu Mare, pe strada G. Coşbuc numărul 2, se face gratuit. Centrul de reabilitare şi dezvoltare condusă de Surorile de Caritate Sf. Vicenţiu de Satu Mare aşteaptă de data aceasta copii sănătoşi, cu o dezvoltare fără probleme, a căror părinţi vor să primească o imagine mai clară despre nivelul dezvoltării şi starea copilului. În cadrul evaluării, părintele va afla ce trebuie să ştie copilul la vârsta actuală, iar la sfârşit va primi sfaturi legate de creşterea copilului să fie fără probleme.

În trei luni s-au făcut evaluări pentru 35 de bebeluşi şi în 95% dintre cazuri terapeuţii au putut aduce părinţilor vestea bună, aceea că, copilul lor se dezvoltă într-adevăr bine. Au apelat la evaluări totodată şi familii care au observat mici/mari diferenţe între comportamentul copiilor lor şi ceilalţi copii covârstnici - ei au primit propuneri de corecţie.

Pe baza feedback-urilor primite de la părinţi, se poate afirma, că a fost important pentru fiecare faptul că a putut fi prezent la examinări, a putut vorbi despre ceea ce a văzut şi a primit lămuriri de la un specialist.

Obiectivul programului de trei ani este ca părinţii să urmărească atent dezvoltarea sănătoasă a copiilor lor, să fie conştienţi, pregătiţi şi nu conduşi de zvonuri şi practici greşite.

Evaluările şi reevaluările sunt gratuite timp de trei ani, în acest interval oricine poate apela la acestea. Cei care sunt interesaţi pot suna la numărul de telefon a Centrului 0361-408872. Timpul unei evaluări diferă de la 30-45 minute la 1-1,5 oră. Specialiştii Centrului aşteaptă copii şi părinţii cu mult drag!

 

1229 vizite
Distribuie pe