Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Concert Ami şi Deepcentral la Serbările Normalității în Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 23 Octombrie 2015

În cadrul proiectului “Start – o viata de calitate in siguranta” , dezvoltat de Agentia pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati, în parcarea hypermarketului Auchan din Satu Mare se vor desfăşura sâmbătă programe artistice pentru toate vârstele, ce vor culmina seara de la ora 19 cu recitalurile Ami, Deepcentral şi MC Virgil Batista.

Proiectul a început vineri la amiază cu o dezbatere publică la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” despre fenomenul violenţei în familie, în cadrul căreia organizatorii şi invitaţii din partea autorităţilor şi societăţii civile şi-au propus sa creasca gradul de constientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalitatii de sanse, a fenomenului violentei domestice si traficului de persoane si sa dezvolte mecanisme si masuri eficiente, integrate și sistemice, pentru prevenirea, combaterea, interventia si monitorizarea acestor fenomene.

Sâmbătă, de la ora 11, sătmărenii sunt aşteptaţi în parcarea Auchan cu animaţie pentru copii şi părinţi, karaoke, dans, iar de la ora 19 concertele vedetelor serii – Deepcentral, Ami şi MC Virgil Batista.

Violenta domestica, traficul de fiinte umane si lipsa egalitatii de sanse nu isi au locul intr-o societate normala! Hai sa celebram impreuna o viata de calitate, traita in siguranta! Hai sa ne bucuram impreuna de normalitate, in orasul tau, la Serbarile Normalitatii!

2072 vizite
Distribuie pe