Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
Donează 2% pentru "Raza Speranţei"
SM Online  - Marti, 24 Martie 2009

Dragi prieteni,

 

Fiecare dintre noi contribuie la bugetul de stat, prin impozitul anual. Fiecare dintre noi are acum LIBERTATEA DE A DECIDE ce se va întâmpla cu 2% din impozitul datorat şi virat deja statului. Nu vă costă nimic, doar trebuie să vă exprimaţi opţiunea.

Vă rugăm să decideţi ca 2% din impozitul dumneavoastră pe venit să fie direcţionat către copiii care au nevoie de ajutor, respectiv către familiile cu copii suferinzi de boli maligne.


"Raza Speranţei" este programul Fundaţiei „Hans Lindner” destinat acestui scop. Începând cu anul 2002, cu ajutorul numeroşilor voluntari, am demarat acţiuni de caritate şi am ajutat un mare număr de familii care îngrijesc copii bolnavi de cancer. Astăzi suntem în contact permanent cu 63 de familii din toată România.

Realizările noastre de până acum ne dau încredere şi speranţă că împreună putem îndeplini visele copiilor bolnavi şi putem fi împreună părtaşi la minuni. Pentru a ne cunoaşte mai bine, vă invităm să vizitaţi        www.razasperantei.ro

 

Planurile noastre pentru anul 2009:

 

- organizarea grupurilor de suport psihologic pentru părinţi la Satu Mare, Carei şi Cluj-Napoca;

 - organizarea unor tabere de relaxare şi odihnă în România pentru 20 de familii şi facilitarea participării a zece familii la tabăra organizată la Sárospatak (Ungaria);

 - crearea unei reţele de colaborare naţională cu alte asociaţii şi încheierea unor parteneriate cu organizaţii străine;

 - facilitarea accesului la aparatul tomografic PET (1.000 € / persoană);

-  facilitarea cumpărării de medicamente adjuvante (complementare) şi de produse alimentare adecvate.

 

Aşteptăm donaţiile dumneavoastră în contul bancar RO 68 BACX 0000 0030 0773 6002 deschis la Banca Unicredit Ţiriac Satu Mare.

 

Contact: str. Ceahlăului nr.38 , tel. 0261-715.136

 

Cu speranţă,

 

Tiberiu Koczinger

director Fundaţia „Hans Lindner”

Tags: raza  sperantei  impozit  
6437 vizite
Distribuie pe