Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Juniorii Olimpiei au adus zâmbetul pe buzele copiilor defavorizați
FC Olimpia Satu Mare  - Luni, 22 Februarie 2016

Clubul Olimpia Satu Mare este alături de copii defavorizați din județul Satu Mare.

Sâmbătă, în cadrul unei acțiuni caritabile organizată de antrenorul sătmărean Sebastian Raț, alături de grupele de juniori 2005 și 2006 de la Centrul de Copii și Juniori Olimpia Satu Mare pe care le coordonează, au petrect câteva ore la Casa de copii Theodora din Noroieni.

Misiunea lor a fost să readucă zâmbetul pe fața a 11 micuți de la Casa de Copii din Noroieni și să îi facă, chiar și doar pentru câteva ore, să uite de greutăți.

„Totul a decurs foarte bine, am petrecut o zi foarte frumoasă la Casa de Copii Theodora. Am jucat fotbal cu ei, am mâncat tort și am stat de vorba cu ei. Au fost foarte mulțumiți și copiii mei și cei de acolo. Cred că este important ca cei care se află în astfel de situații să aibă zile fericite, alături de alți copii. Este și o lecție bună pentru copiii mei, să învețe să aprecieze ce au. Le-am adus cadouri, lucruri de care știam că au nevoie și care îi vor bucura: papuci și șosete, dulciuri, sucuri, câte un tricoul galben cu sigla Olimpia, un tort cu Olimpia și câteva mingi de fotbal. Mingile sunt cele câștigate de grupele mele la Cupa Unirii, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Satu Mare. Vom mai organiza astfel de acțiuni și așteptăm să ni se alăture și alte persoane, orice sătmărean este binevenit”, a declarat Sebastian Raț, antrenor la grupele 2005 și 2006 de la Olimpia.

828 vizite
Distribuie pe