Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Raportul de activitate al SPAS Satu Mare pentru anul 2015
Veronica Hodas  - Marti, 29 Martie 2016

Serviciul Public de Asistență Socială (SPAS) a prezentat marți bilanțul activității pentru anul 2015, iar directorul executiv, Doina Văsuț a menționat că anul trecut au fost efectuate 111 anchete sociale pentru prevenirea separării copilului de familia sa, identificarea și/sau evaluarea unor situații de risc și acordarea bursei de bani de liceu.

SPAS Satu Mare administrează în prezent 254 locuințe sociale și un număr de 99 locuințe de necesitate. În anul 2015 au fost repartizate 23 locuințe sociale și șapte locuințe de necesitate.

În perioada ianuarie – decembrie au fost întocmite un număr de 57 anchete sociale în vederea internării unor persoane vârstnice în centrele de asistență socială.

În aceași perioadă a anului trecut s-au desfășurat diverse activități la creșele și centrele sociale din Satu Mare.

Printre activitățile importante ale SPAS Satu Mare se numără: activitățile desfășurate în cadrul proiectului „Parteneriat inter-social – baza serviciilor sociale de calitate”, participarea la evenimentul „Grădinile Asociației Stea, adevărate oaze de...Speranță” desfășurată în cadrul proiectului „Start pentru incluziune socială prin muncă” derulat de Asociația Stea în parteneriat cu SPAS și AJOFM Satu Mare, „parteneriat în vederea dezvoltării serviciilor destinate persoanelor vârstnice din municipiul Satu Mare”, prilejuită cu ocazia vizitei delegației din orașul Heilbronn, Germania și participarea la seminarii, conferințe, cursuri, workshopuri și alte evenimente în domeniul asistenței sociale.

Tags: spas  bilant  2015  
1197 vizite
Distribuie pe