Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Donaţi 2% din impozit către Fundaţia pentru SMURD
Florin Răchitan  - Vineri, 6 Mai 2016

Paramedicii şi asistenţii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare pot fi întâlniţi în aceste zile în diferite locuri din Satu Mare împărţind pliante şi alte materiale informative în cadrul campaniei prin care doresc să-i sensibilizeze pe sătmăreni în legătură cu necesitatea donării procentului de 2% din impozitele lor pe anul trecut către Fundaţia pentru SMURD.

Reprezentantul lor, Fornwald Laszlo, ne-a informat că fondurile astfel obţinute vor fi cheltuite, printre altele, pentru înfiinţarea unor centre mobile de instruire prim ajutor, dotarea serviciului cu echipamente de intervenţie, inclusiv motociclete pentru asigurarea intervenţiei cât mai rapide, chiar şi pe teren accidentat unde nu ajung ambulanţele, precum şi pentru o aplicaţie mobilă de gestiune a voluntarilor.

Tot el a precizat că activitatea SMURD nu se reduce doar la intervenţiile pe teren, paramedicii serviciului colaborând şi cu Spitalul Judeţean pentru asigurarea permanenţei la Secţia Urgenţe.

Donaţiile se pot face în contul RO 15 RNCB 0188 0848 0804 0001 deschis la Banca Comercială Română. Reprezentanţii SMURD distribuie formularele de donaţie în centrul municipiului Satu Mare şi la intrările în hypermarketuri, dar acestea pot fi găsite şi la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, fiind puse la dispoziţia celor care doresc să-şi direcţioneze 2% din impozit pentru salvarea unor vieţi omeneşti. Informaţii suplimentare pe pagina de Facebook a Fundaţiei pentru SMURD.

Tags: smurd  fundatie  impozit  
3131 vizite
Distribuie pe