Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maratonul de solidaritate organizat de Caritas, la a X-a ediție
Caritas Satu Mare  - Vineri, 27 Mai 2016

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare organizează pe 11 iunie, a X-a ediție a Maratonului de Solidaritate. Scopul maratonului din acest an este sprijinirea familiilor flămânde. 

În ziua evenimentului participanţii vor putea procura carduri de participare în faţa sediului Organizaţiei Caritas (P-ţa Libertăţii nr.20) de la ora 8, iar startul se va da la ora 08:45. Ca în fiecare an, şi de data aceasta se pot face preînregistrări la secretariatul Organizaţiei în perioada de 6 iunie şi 10 iunie, între orele 8 şi 16.

Anul acesta participanții vor ajunge în Aquaparcul Aquastar, unde vor avea parte în mai multe surprize, programe distractive şi tombolă cu multe premii valoroase.

Ruta va cuprinde: P-ţa Libertăţii nr. 20 (în faţa Parohiei Romano Catolice) – Piaţa Libertăţii, ieşire spre str. Ștefan cel Mare – str. Ady Endre – str. Gheorghe Barițiu – str. Gorunului - Aquaparc Aquastar (str. Gorunului nr.8).

Activitățile de după maraton se vor desfășura în Aquaparc, pe un teren separat aparținând zonei de agrement, iar după eveniment, participanții vor putea procura opțional bilete de intrare în Aquastar cu 50% reducere pe baza cardurilor de participare (reducerea este valabilă doar în ziua evenimentului).

Binevoitorii vor putea să se alăture scopului caritabil plătind taxa de participare, care costă 10 lei. Participarea copiilor sub 7 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru grupuri cu peste 3 persoane este 8 lei pe persoană, pentru clase cu peste 15 participanți, câte 5 lei pe persoană, iar pentru pensionari tot 5 lei.

După eveniment participanții vor putea ajunge înapoi în oraș cu autobuz, transportul fiind gratuit pe baza cardului de participare.

Organizatorii invită participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul maratonului.

Să potolim împreună foamea familiilor flămânde!

Sponsorul principal al evenimentului este Autonet.

Tags: maraton solidaritate  caritas  editia x  
1553 vizite
Distribuie pe