Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Car sharing la Satu Mare pe perioada grevei Transurban
Florin Răchitan  - Joi, 2 Iunie 2016

În condițiile în care șoferii de la Transurban au declanșat greva spontană fix în cea mai ploioasă dimineață din ultimele săptămâni, lăsându-i pe călători să aștepte degeaba în stațiile de autobuz sau să apeleze disperați taxi-urile care nu mai fac față afluxului de clienți, unii sătmăreni au luat o inițiativă lăudabilă.

Ei pun în aplicare așa-numitul car sharing, adică își pun la dispoziție mașinile celor pe care îi găsesc în stațiile de autobuze și se oferă să-i transporte gratuit la locurile lor de destinație.

Unul dintre inițiatori este consilierul local Butka Gergo, dar la fel procedează, dintre cei pe care îi cunoaștem, și un șofer care livrează pizza, dar care în această dimineață transportă oameni prin oraș cu mașina personală.

Ei fac apel către toți sătmărenii cu spații disponibile în mașinile proprii să facă la fel și să-și ajute concitadinii în această situație excepțională, până se rezolvă ceva cu greva Transurban, mai ales că în cursul zilei de azi se organizează mai multe ceremonii de absolvire la liceele din oraș, la care trebuie să ajungă la timp tinerii absolvenți.

Tags: car  sharing  greva  transurban  
3134 vizite
Distribuie pe