Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au început înscrierile pentru Maratonul de Solidaritate
Caritas Satu Mare  - Miercuri, 8 Iunie 2016

Indiferent de vreme, Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare vă așteaptă cu drag la ediția a zecea a Maratonului de Solidaritate. Maratonul va avea loc sâmbătă, 11 iunie.

Scopul maratonului din acest an este sprijinirea familiilor flămânde.

În ziua evenimentului înregistrarea participanţilor va începe la ora 07:45 în faţa sediului Organizaţiei Caritas (P-ţa Libertăţii nr.20), iar startul se va da la ora 08:45.

Sponsorul principal al evenimentului este Autonet cu care împreună putem ușura viața familiilor nevoiașe.

Ruta maratonului va fi următoarea:

P-ţa Libertăţii nr. 20 – str. Ștefan cel Mare – str. Ady Endre – str. Gheorghe Barițiu – str. Gorunului - Aquaparc Aquastar (str. Gorunului 8 - intrarea din spate).

În acest an participanții vor parcurge aproximativ 6 km și la final vor ajunge în Aquaparcul Aquastar unde vor avea parte de mai multe surprize, o porţie de mici și o apă în mod gratuit, programe distractive şi tombolă specială cu multe multe premii.

Activitățile de după Maraton se vor desfășura pe un teren separat de piscine aparținând zonei de agrement. Organizatorii invită participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul Maratonului, iar cei care doresc să beneficieze opțional de posibilitatea de bălăceală la jumătate de preț să aducă costum de baie. 

După eveniment participanții vor putea ajunge înapoi în oraș cu autobuzul Transurban numărul 3.

Binevoitorii vor putea să se alăture scopului caritabil plătind taxa de participare care costă 10 lei. Participarea copiilor sub 7 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru grupuri cu peste 3 persoane este 8 lei pe persoană, pentru pensionari și pentru clase cu peste 15 participanți câte 5 lei pe persoană.

Echipa de organizare vă așteaptă cu mare drag să potolim împreună foamea familiilor nevoiașe.

 

Tags: maraton  solidaritate  inscrieri  caritas  
1356 vizite
Distribuie pe