Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Jandarmii au vizitat Centrul de primire a minorilor
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 18 Iulie 2016

Jandarmii au vizitat  Centrul de Asistenţă şi Intervenţie a Victimelor Traficului de persoane,  Abuzului, Neglijării şi Exploatării  şi au desfăşurat activităţi cu copiii.

Luni, cu începere de la ora 10.00, jandarmii sătmăreni au răspuns invitaţiei, coordonatorului Centrului de Asistenţă şi Intervenţie a Victimelor Traficului de persoane, Abuzului, Neglijării şi Exploatării, Kinga Pesek şi au desfăşurat activităţi cu cei 15 copii ai centrului.

Activităţile au debutat cu informarea copiilor asupra formelor de violenţă, a cauzelor generatoare a acesteia, dar şi a efectelor violenţei pe termen scurt, mediu şi lung .

Mr. Camelia Lucuţ şi plt. adj. șef Cîmpianu Bujor le-au  prezentat copiilor diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să  evite formele de violenţă şi modul corect de acţiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive.

Activitãţile s-au desfãşurat  sub sloganul „Violenţa nu te face mai puternic!”. Apoi, discuţiile au continuat cu aspectele legate de delincvenţa juvenilă, jandarmii prezentîndu-le copiilor şi câteva recomandări pentru a  preveni victimizarea.

La final, jandarmii le-au prezentat copiilor materialele din dotarea jandarmilor şi câteva exerciţii demonstrative cu câinele de serviciu.

Copiii au  fost foarte încântaţi de activităţile desfăşurate cu jandarmii şi le-au mulţumit pentru participare.

Tags: activitati preventive  centrul de primire minori  satu mare  
973 vizite
Distribuie pe