Locale Altele
Duminica, 5 Decembrie 2021
Dum, 5 Dec 2021
APM Satu Mare a sărbătorit Ziua Internațională a Pensionarului
APM Satu Mare  - Luni, 3 Octombrie 2016

Ziua de 1 octombrie, Ziua Internațională a Pensionarului, pentru APM Satu Mare este o zi specială, zi în care are loc o întâlnire de suflet între foștii angajați ai instituției și actualii salariați, reuniune deja tradițională (iniţiată acum 9 ani), ca dovadă a dorinţei instituţiei de a asigura continuitatea activităţilor nu numai pe plan profesional dar şi pe plan emoţional.

În acest an marcarea evenimentului a avut loc la Centrul de recreere ,,Kentaur” din Atea comuna Dorolț. 

În prima parte a întâlnirii directorul APM Elisabeta Bekessy a rostit un cuvânt de bun venit  tuturor participanților și tradiționalul „La mulți ani!”, după care Dr. Noemi Boer, gazda  centrului, a trecut la prezentarea  Centrului de recreere Kentaur, locație deosebit de atractivă din punct de vedere al ecoturismului, care se întinde pe o suprafata de 4 hectare, având ca punct de atracție centrul de călărie (grajd cu 12 boxe, fânar, pista de dresaj) și partea de recreere cu pensiune și camping. Atmosfera plăcută de toamnă, peisajul rustic și activitățile care s-au desfășurat în spirit ecologic, au oferit participanților clipe unice.

Nu a lipsit nici masa câmpeneasă și dialogul constructiv pe seama amintirilor din anii petrecuți împreună.

După luarea mesei, tinerele eleve ale centrului au prezentat o demonstrație impresionantă de voltij cu caii, după care cei curajoși au avut ocazia de a urca în șa și de a încerca călăritul. După o zi cu o puternică  încărcătură emoțională, sărbătoriții și-au reluat activitatea de fiecare zi cu zâmbetul pe buze și cu mult entuziasm

 

Tags: apm  ziua pensionarului  centrul kenatur  
1322 vizite
Distribuie pe
Mereuta Rodica
Felicitari! Oare in viitor vor fi invitati si fosti angajati din APM care se vor pensiona?
2016-10-03 16:52:38