Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs de fotografie pentru tinerii din Satu Mare
Asociația Stea  - Marti, 11 Octombrie 2016

Tinerii din județul Satu Mare, cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, sunt invitați să participe la concursul de fotografie „Implică-te în problemele comunității tale!”.

Evenimentul este organizat de către Asociația Stea în cadrul proiectului „Voluntariat – resursă pentru comunitate”, ce are ca scop creșterea gradului de implicare a tinerilor în viața comunității.

Proiectul de tineret este finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare.

Fotografiile înscrise la concurs trebuie să reflecte una din următoarele teme de interes pentru tineri : consumul de droguri, discriminare, delicvență juvenilă.

Participanții vor aduce/trimite lucrările lor la sediul Asociației Stea, bulevardul Octavian Goga nr.14, în perioada 11-31 octombrie 2016, în zilele de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.00.

Preselecția pentru alegerea celor 20 de fotografii care vor intra în concurs și expoziție va avea loc în perioada 2 – 6 noiembrie.

În intervalul 7 – 9 noiembrie va avea loc o expoziție publică cu lucrările selectate, sătmărenii având posibilitatea să voteze fotografiile preferate printr-o urnă mobilă și pe facebook.

Finala concursului pentru tineret și premierea câștigătorilor va avea loc în 11 noiembrie în cadrul unei Gale.Detalii, regulamentul și termenii de concurs pot fi consultate pe urmatoarele adrese: http://asociatiastea.blogspot.ro/2016/10/concursul-judetean-de-fotografie-pentru.html, Asociatia Stea Satu Mare și pe pagina de facebook Asociatia Stea Page.

 

Tags: concurs fotografie  asociatia stea  satu mare  
1328 vizite
Distribuie pe