Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atelier de ceramică pentru copii şi adulţi la Fundaţia Hans Lindner
Fundaţiei Hans Lindner  - Joi, 27 Octombrie 2016

Să creezi e o bucurie! Bucuria aceasta izvorăşte din faptul că luăm lutul în mână şi îl modelăm după propriul simţ, chef şi propria inspiraţie.

În acest fel ne putem exprima puterea de creaţie, ne exteriorizăm gândurile fără a scoate vreun cuvânt. Avem ocazia de a creea manual lucruri artizanale din ceramică.

Fundaţia Hans Lindner îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi, mici (de la 10 ani) şi mari, în atelierul  de ceramică al fundaţiei.

Aici ei îşi pot îmbogăţi cunoştinţele prin crearea unui obiect personal, colorat şi util, jucându-se cu culori şi forme şi plecând acasă cu noi experienţe. Nu este nevoie de o îndemânare specială la lucrul manual deoarece creativitatea este atât în mâna omului, cât şi în lut.

Activităţile au loc la atelierul de ceramică, situat pe str. Dsida Jenő nr.8, o dată pe săptămână, după masă, cu o durată de 2 ore, sub îndrumarea profesorului Révész Csaba.  

Cei înscrişi vor alcătui un grup de 5-8 grup. Pentru a porni o grupă este nevoie de minim 5 înscrieri, iar pentru acoperirea cheltuelilor, se plăteşte o contribuţie de 100 lei / pers / lună.

Înscrierile se fac personal la sediul fundaţiei (Satu Mare, str. Ceahlaului nr. 38) sau prin e-mail: office@fundatiahanslindner.ro. Telefon: 0261 715 136 (Boros Beata). 

Tags: atelier de ceremica  fundatia hans lindner  
1334 vizite
Distribuie pe