Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectacol caritabil în favoarea copiilor săraci și copiilor străzii
Trupa Harag Gyorgy  - Miercuri, 23 Noiembrie 2016

Trupa Harag György prezintă pe data de 30 noiembrie începând cu ora 19.00 spectacolul „Zestrea cu tâlc”,  jucat în regim caritabil pentru susținerea protejaților Centrului Social Sfântul Iosif întreținut de filiala locală a Serviciului de Ajutor Maltez.

Spectacolul continuă tradiția inaugurată în urmă cu câțiva ani, o tradiție prin care trupa donează venitul întreg al unui spectacol în favoarea susținerii materiale a unor asociații civile, sau persoane fizice nevoiașe.

Nu tun, ci tuntun. Firește că așa cuvânt nu există. În acest spectacol însă există chiar și ceea ce nu există. „De lăudat ne putem lăuda și cu ceea ce nu avem!” cum zice una dintre personajele poveștii.

Este vorba despre un spectacol „made in Sătmar” în toată puterea cuvântului. Este o comedie țărănească plină cu poante sătmărene. Avem de-a face o fată săracă aflată la vârsta măritișului și pe care flăcăul bogat o ia de nevastă doar dacă are zestre. Zestre însă nu este. Ei și aici intervine inventivitatea sătmărenilor: zestre nu este, dar este. Acum să fim ingenioși. Este ceea ce nu este. Mai este și câinele Bandi care a murit, săracul, și care pute ca un bursuc. Mai mult, bunicuța mai niciodată nu-și poate controla urina. Józsi a vizitat lumea de dincolo unde îngerii se plimbă în stânga și-n dreapta și culeg iarbă calului lui Sfântu Petru. Nenea Veres Gyurka nu mai face față femeilor, dar unele s-ar mulțumi numai să fie bâzâite de el. Așadar, viața nu e ușoară...

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la prețul de 15, respectiv 20 de lei la agenția teatralăde pa strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic, 0261-712106, sau prin email.

Tags: spectacol caritabil  trupa harag gyorgy  
1997 vizite
Distribuie pe