Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Sătmărenii sunt invitați la „O cană de Fericire!”
Clubul Rotaract Satu Mare  - Luni, 5 Decembrie 2016

În perioada 5-12 decembrie Asociația Rotaract Club Satu Mare vă invită să luați parte în număr cât mai mare la proiectul „O cană de Fericire!” care a ajuns în acest an la cea de-a treia ediție.

Începând cu ziua de luni, 5 decembrie, se deschide căsuța Rotaract, acolo unde sătmărenii vor putea face donații și unde vor fi serviți cu un vin fiert, ceai, ciocolată caldă și fursecuri în schimbul donațiilor lor.

Banii strânși în urma proiectului vor fi folosiți în acest an la donarea secției de Anestezie și Terapie Intensivă (AIT) a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Programul la căsuța Rotaract va fi zilnic de la ora 18.00 la 22, iar în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc reprezentanții de cântece și colinde susținute de artiștii sătmăreni.

„O cană de Fericire!” este locul perfect pentru orice sătmărean să iasă din monotonia cotidiană și să petreacă câteva ore alături de prieteni la un pahar de vin fiert simțind mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie.

Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani care se implică în activități constructive ce contribuie la dezvoltarea lor personală pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte.

 

Tags: o cana de fericire  editia iii  
911 vizite
Distribuie pe