Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Eco-brad de Crăciun împodobit la Casa Verde
Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare  - Marti, 20 Decembrie 2016

În preajma sărbătorilor de iarnă, ca înfiecare an, într-o atmosferă caldă și primitoare, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare a organizat în 20 decembrie 2016, începând cu ora 10.00, împodobirea bradului ecologic la Complexul de Educație Ecologică ”CASA VERDE”, acțiune care a devenit o tradiție în viața angajaților instituției.

La acțiune au participat zece copii de la Casa „Ștefania” din Oar, care au împodobit ”Bradul ECO” cu podoabe realizate din material ecologice și reciclabile, după care au prezentat un minunat spectacol cu colinde și poezii de Crăciun.

Copiii au fost primiți de Bekessy Elisabeta - director executiv al APM Satu Mare, city managerul Maskulik Csaba, Mărculescu Elena – reprezentanta firmei SC Alpin SRL și de angajații Agenției pentru Protecția Mediului.

În holul clădirii s-a putut vizita și o expoziție de picturi, peisaje de iarnă realizate de copiii de la Palatul Copiilor Satu Mare coordonați de Szemak Zsuzsa - profesoară de arte plastice. Expoziția poate fi vizitată în perioada decembrie 2016 – ianuarie 2017.

La sfârșitul momentului artistic s-au împărțit cadouri pregătite de angajații APM Satu Mare copiilor de la Casa de tip familial ”Ștefania ”  din Oar.

După împodobirea bradului Eco a avut loc premierea festivă a celor 15 instituții de învățământ ecologice reevaluate de CCDG în anul școlar 2015-2016, care au participat cu succes la programul internațional ECOȘCOALĂ, drept urmare județul Satu Mare se clasează pe locul patru la nivel național, după județele Suceava, Neamț și Iași.

Totodată a avut loc și lansarea celei de-a doua ediții a competiției ”CEL MAI TARE LA RECICLARE” cu scopul de a implica și de a conștientiza un număr mai mare de elevi față de ediția anterioară.

La finalul acțiunii toți participanții au depus la bustul „părintelui arborilor”, Kiss Gedeon, o jerbă de flori, marcând astfel cei 6ani de la dezvelirea bustului.

Tags: eco  brad  mediu  
1535 vizite
Distribuie pe