Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Donează o ramă de tablou și ajută o familie
Veronica Hodas  - Marti, 3 Ianuarie 2017

„Donează o ramă de tablou și ajută o familie”, așa se numește acțiunea caritabilă lansată de careianul Aurel Popp care își dorește să deschidă o expoziție de 365 de desene, iar pentru asta are nevoie de tot atâtea rame. Banii pe care îi va obține vor fi donați familiilor nevoiașe.

„Vorbind și ajutând departamentul social al Primăriei Carei am văzut că sunt multe familii care ar avea nevoie de ajutor și mă gândeam să îi ajut. Așadar plănuiesc să fac o expoziție cu scop caritabil unde să-mi expun toate cele 365 de desene pe care oamenii să le poată lua acasă  în schimbul unei donații”, a spus Aurel Popp.

Aurel Popp are ca hobby pictatul și tocmai de aceea anul trecut a făcut un fel de pariu cu el însuși și a realizat câte un desen în fiecare zi până a ajuns la 365. De asemenea, Aurel a pictat pe toate suprafețele posibile: lemn, pânză, haine, pantofi, mașini, grădinițe, camere de copii și secția de pediatrie din Carei.

Până acum au fost donate 100 de rame, iar pentru a-și realiza visul, talentatul careian are nevoie ca lumea să se mobilizeze și să doneze cât mai multe rame. Se acceptă și donații de la persoane fizice sau firme.

Cei care doresc să facă donație îl pot contacta pe Aurel Popp pe pagina sa de facebook https://www.facebook.com/aurel.popp , la numărul de telefon 0740048783 sau email aurelpopp@yahoo.com

Tags: donatie rama  expozitie desene  satu mare  carei  
2370 vizite
Distribuie pe