Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maraton de binefacere în sprijinul vârstnicilor
Fazekas Csilla  - Marti, 12 Mai 2009

În 23 mai va avea loc a treia ediţie a maratonului de binefacere organizat de Caritas Satu Mare. În anul 2009, beneficiarii finali al evenimentului sunt vârstnicii.

Sumele adunate vor fi utilizate pentru susţinerea serviciilor oferite vârstnicilor prin cele zece centre de îngrijire la domiciliu ale organizaţiei, care îngrijesc peste 900 de persoane.

 

Înregistrarea participanţilor va începe dimineaţa la ora 8.00 în faţa sediului Organizaţiei Caritas Satu Mare din Piaţa Libertăţii nr.20, iar startul se va da la ora 8.30. Traseul va fi: Piaţa Libertăţii - Strada Ştefan cel Mare - Strada Ady Endre – Strada Bariţiu – Strada Gorunului - spre Micula. Sosirea va fi în curtea grădiniţei din Micula.

 

Toţi participanţii vor primi un număr de start cu care vor beneficia de o masă şi o băutură gratuite la sosirea în Micula. Pe traseu vor fi plasate două puncte de distribuire a apei. Cei care doresc să se oprească vor fi transportaţi la sosire cu un microbuz de la aceste puncte. Convoiul va fi însoţit de maşinile centrelor de îngrijire la domiciliu, care vor asigura asistenţa medicală în caz de nevoie.

 

La sosire, maratonişti vor fi aşteptaţi cu jocuri, tombolă, muzică. La înregistrare şi la sosire participanţii la maraton vor avea ocazia să sprijine vârstnicii cu donaţii.

 

Anul trecut, maratonul a înregistrat peste 570 de participanţi, care au adunat 15.500 de euro în beneficiul copiilor cu disabilităţi.

Tags: maraton  binefacere  caritas  
1305 vizite
Distribuie pe