Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Maratonul de Solidaritate al Organizației Caritas
Caritas Satu Mare  - Marti, 16 Mai 2017

Sloganul ediției cu numărul XI al Maratonului de Solidaritate al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare este  „Grijă șI iubire la fiecare pas”. Evenimentul va avea loc în data de 10 iunie.

Ca în fiecare an, maratonul este organizat în scop caritabil, anul acesta scopul fiind întărirea sentimentului de solidaritate față de vârstnici, respectiv oferirea unei oportunități de a ajuta tuturor sătmărenilor care doresc să facă ceva pentru vârstnicii din comunitate.  
Sponsorul principal al evenimentului este Autonet, iar co-organizatorul este Primăria Comunei Vetiș, destinația în acest an fiind localitatea Vetiș.

Startul se va da în centrul vechi, participanții vor trece prin centrul nou și se vor deplasa de-a lungul digului Someș până la terenul de fotbal din comună.  

Participanții vor fi primiți de către gazda evenimentului cu brațele deschise și cu câte-o porție de gulaș gustos. Activități culturale, informative și distractive vor asigura relaxare pentru binevoitori după parcurgerea a celor 5 km. Pentru întoarcerea la Satu Mare, participanții pot conta și de această dată pe autobuze.

Înregistrările în prealabil se vor face începând cu data de 29 mai.

Prin fiecare pas făcut în cadrul Maratonului de Solidaritate participanții sprijină serviciile Caritas destinate persoanelor de vârsta a treia.

În data de 10 iunie să pornim la drum împreună, pentru că e: „Grijă și iubire în fiecare pas”!

 

Tags: maraton solidaritate  caritas  editia xi  
1231 vizite
Distribuie pe