Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Angajații Primăriei amână protestele până după Zilele Orașului Satu Mare
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 24 Mai 2017

Sindicatul ,,Mintia” al Salariaţilor din Primăria municipiului Satu-Mare şi instituţiile subordonate Consiliului Local nu organizează în această săptămână nici o acţiune de protest, având în vedere activităţile în care sunt implicaţi funcționarii pentru buna desfăşurare a ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare - informează purtătorul de cuvânt al Primăriei Satu Mare, Alexandra Podină.                      

Cu toate acestea, nu este exclus ca salariaţii Primăriei municipiului Satu Mare să se solidarizeze cu colegii din ţară care vor protesta şi pe parcursul săptămânii viitoare.

La fel ca şi colegii din ţară, şi Sindicatul "Mintia" se arată nemulţumit de modul de desfăşurare a dezbaterilor publice, în Comisia de muncă, familie şi protecţie socială din Senat, pe seama proiectului legii-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

“Actualul proiect al legii, aşa cum de altfel rezultă şi din titlu, priveşte salarizarea personalului plătit din fonduri publice, într-un anume mod gândit de guvern, fără a reglementa o salarizare unitară, atât de necesară, în vederea eliminării dezechilibrelor şi haosului din sistemul bugetar" – a transmis Florin Maier, liderul Sindicatului" Mintia".

Tags: protest  primarie  salarizare  unitara  
1927 vizite
Distribuie pe