Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bal Ana la Centrul „Speranța”
Caritas Satu Mare  - Vineri, 21 Iulie 2017

Centrul de zi "Speranța" pentru vârstnici al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare a organizat joi înainte-de-masă Balul Ana.
Cu toate că evenimentul poartă numele balului tradițional din Balatonfüred (Ungaria), acesta a fost doar o sursă de inspirație pentru Balul Ana organizat de Centrul "Speranța".

Scopul variantei sătmărene este dovedirea faptului că o femeie poate fi frumoasă la orice vârstă. “Am văzut odată un Bal Ana la televizor și m-am gândit că orice femeie își dorește să devină regină și că nu doar femeile tinere sunt frumoase, ci și acelea mai în vârstă.

Atunci s-a născut ideea de a organiza un Bal Ana și la Centrul "Speranța" în cadrul căruia premiem frumusețea vârstnicelor, astfel oferind șansa pentru orice femeie care nu a putut fi regină în tinerețe să-și împlinească visul.” – ne-a informat Magdolna Hauler, coordonatoarea centrului. Concurentele se pregătesc intens de fiecare dată pentru ziua cea mare: ele îmbracă cele mai spectaculoase ținute și afișează cel mai frumos zâmbet.

Balul Ana de Satu Mare are și maistru de ceremonii. Vasile Fűzi îndeplinește acest rol de 15 ani. După o scurtă prezentare a istoriei evenimentului, maistrul de ceremonii declară balul deschis.
Anul acesta 14 doamne au concurat pentru titlul de regină a balului, cea mai tânără dintre ele având 58, iar cea mai în vârstă 81 de ani. Concurentele s-au prezentat defilând pe ritmul unui vals vienez. În anii precendenți câștigătoarele competiției au fost desemnate de către un juriu special. De data aceasta cele mai frumoase 3 doamne au fost alese pe baza voturilor primite din partea membrilor de club.

Regina balului a fost desemnată Puiu Rozalia (Margo), iar locul II și III a fost ocupat de Makai Maria și Makra Julianna. Coroana reginei a fost înmânată de Ținca Elisabeta, câștigătoarea concursului de frumusețe de anul trecut.
La finalul evenimentului membri clubului "Speranța" au stabilit că anul viitor, la a 20-a ediție a Balului Ana, și domnii de la centru vor putea concura. 

Tags: bal ana  centru speranta  satu mare  
1670 vizite
Distribuie pe